Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dig speglas i min glans.


I idotins förbundna ögon, ser jag
I blindhet.
Jag skall trampa i dina slitna fotspår
Som så många gånger förr
förtrollad

Förändrad


Så, min vackra, låt dig nu speglas i min glans.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP