Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte bli till ditt sex objekt


Visa mig hellre lite äkta känslor och lite respekt

Och nog finns det människor som är vackrare än jag

då jag har en och annan liten defekt

Människor som är näst intill helt perfekt

Så sluta upp och dregla ner min nya så fina kostym

med din så dåliga andedräkt

Gå och borsta tänderna istället

För om du fortsätter att hålla på som du gör

så kommer det inte finnas en endaste chans

att vi två en dag kommer att kunna bli släkt..

Jag vill inte bli till ditt sex objekt!

Ken Cassel
25/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 01:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
:) Nä
RESPEKT
********
Tack
2013-01-25

  Peter Olausson VIP
låter som en klok varning!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel