Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feghet & patrotism..


Ingo

Ingen större feghet såg jag

Då Patton blev misshadlad i fem ronder

Han dog senil utan minnen




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-25 03:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar inte boxning som sport...men bra skrivet...
2013-01-25

  Lars Hedlin
Floyd slog tillbaka.....Men ingen sport i att stå och slå varnadra blodiga...Bra skaldat!
2013-01-25

  SatansSon VIP
Det har heder av.
2013-01-25

  ULJO
En stor idrottsman var han, ett idrottsligt föredöme.
2013-01-25

  zallander
ha ha!


2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano