Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan





jag hörde om ett litet djur
med fyra ögon
två till vintergatan
och två till att se sig för
på jorden

vi människor
skulle också
behöva
fyra ögon




Fri vers av Christine Sabel
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-25 06:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag ser djuret, på mitt sätt

gillar din dikt
2013-01-27

  SatansSon VIP
Det är för liter. Krishna hade hundratalet ögon. tror jag.
2013-01-27

  Ezmeralda VIP
Ja men kanske, det fick mig att fundera.
Såg om en skalbagge på TV.
Handlade om Vintergatan, bra för oss att gå rakt.
2013-01-26

  Gunwale VIP
Just det - var det inte en dyngbagge som behövde vintergatans streck för att gå rakt? Bra tanke hade du där!
2013-01-25

  Eva Helene VIP
Fint!
2013-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det kanske...ibland i alla fall...
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel