Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fågeln




Den fågeln
flyger vackrast
som vågar himmelen

Den människan
lever vackrast
som vågar likna den
i kärleken

men ändå ha sitt bo
i den älskades famn.










Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-25 14:06



Bookmark and Share


  Siggesdotter
O, en sådan vacker och sann liknelse, berör - mycket bra, Applåd! Bokmärker!
2013-03-23

    lenakarin
Riktigt vacker kärleksdikt med klassisk skönhet o stil
2013-02-14

  Madelene Edlund
Vacker enkelhet och skön form på kärleksdikt :)
2013-01-25

  Ninananonia VIP
Vackra tankar om fåglar...
2013-01-25

    ej medlem längre
En vacker känsla svävar över dina ord.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP