Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*24/1-2013*


Jag NJUTER AV**S**



NU Januari

Njuter Jag

Av SOLEN

15GR*VARMT

På min Balkong

*OTROLIGT*

Det är ju

Vinter***

SOLEN Värmer

Min KALLA SJÄL

**GOTT**

**KAFFE**

Min KATT**

STRÅLAR**i**SOLEN**

Katten är GLAD o Springer ut o IN.

Gbg.25/1-2013 AV*I.Åberg













Fri vers av Irene Åberg
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-25 14:24



Bookmark and Share


  Aftonvännen
:D ler efter det här
2013-01-28

  Peter Olausson VIP
vilken härlig dikt!
2013-01-25

    ej medlem längre
njut av varma föraningar..** fint
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg