Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det du?

 

 

 

 

 

 

 

vinden som svepte förbi

har den smekt ditt hår?

 

 

 

*

 

 

 

diamanten som gnistrade på natthimlen

var det du som log?

 

 

 

*

 

 

 

fågeln som pickade på mitt äpple i snön

var det du?

 

 

 

*

 

 

 

en tår föll från himlen

var det din?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 675 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-01-25 15:44



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fint... saknaden finns liksom mellan orden...
2013-04-12

  goldwing
Vacker kombination av längtande hoppfulla ord och bilden av evigheten och vårt oändliga universum.
2013-04-11

  Quasimodo
Jag börjar med: vad är nu det här som bara smyger in, så där i frågor som man bara anar men inte vet, varmt och ödmjukt för känslan i stunden och tillvaron!!
2013-04-11

  Tittahiit
Underbart vackert!
2013-04-03

  Robert Jonsson VIP
fantastisk Nina, bra om sorg och saknad, trösterik på något sätt
2013-03-22

  Ole Sunnerfjell
Vacker och tankvärd
2013-03-18

  Siggesdotter
Så många fina tankar i ganska få ord - det är detta som är en konst! Bra!!!
2013-03-13

  Flicis VIP
Har visst redan gett dig en applåd, för denna text. Och nu har jag bokmärkt den, för den är så...med wow effekt.
2013-03-13

  figurett
Yes
2013-03-09

    ej medlem längre
så otroligt fint du skriver - applåder..
2013-03-04

  Heikki Hellman
Du måste ha talanger. Du diktar så kort, men intensivt och fängslande !
2013-02-25

  Göran Strömqvist
En fin enkelhet!
2013-02-16

  Niclas Petersson VIP
Vackra ord fulla av vemod, sorg och förtröstan.
Gillar.
2013-02-11

  ULJO
Berörande och vackert
2013-01-29

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
vackert, fylld med både saknad och hopp
2013-01-28

  Chawa VIP
Mycket vackert! Dina ord berör mig... Du tyder tecken och får svar...
2013-01-27

  Tino
Även jag har läst den många gånger nu,precis som föregående säger.
Du ger en känsla av att allt hör ihopp och att vi alla är beroende av varandra på något sätt...
2013-01-27

    ej medlem längre
Jag har läst den flera gånger och den framkallar en känsla av att vi alla är en del i ett större sammanhang. Att det stora rymmer det lilla och även tvärtom, att det lilla kan innehålla allt det stora. Fint har du skrivit!
2013-01-27

  Tino
Vilken fin text Nina!
Väldigt imponerande
Du får fram så fina skildringar
Jag ryser....
2013-01-27

    ej medlem längre
fint skrivet..*
2013-01-25

  Haiau
Vackra bilder och ord i din dikt !
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H