Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla älskade Alice

 

 

 

 

En skimrande stjärna

har vandrat oss förbi

förgyllt var dess hjärta

som skänkte oss eufori

 

 

hon tillgav oss trygghet

hon tillgav oss trohet

hon tillgav oss kärlek

 

 

finns det ord

för vår djupa

och innerliga

tacksamhet?

 

 

denna stund på vår jord

blev orättfärdig och kort

när vår finaste stjärna dog

förde änglarna henne bort

 

 

nu till himmelen hon är

vår glimmande stjärna

vi håller henne evigt kär

med minnen vi ömt, vill

värna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*(Musik: Henrik Airaksinen, Time to let go)




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 1187 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-03-04 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande & mycket vacker text.
2016-01-10

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ömt och vacker...
2014-03-09

    ej medlem längre
"hon tillgav"
Ståtligt vackert.
2014-03-07

  Chawa VIP
En djup och innerlig saknad av en kär älskad vän... igenkännande... Fint hedrad i text...
2014-03-05

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint om en kär o älskad vän
som gick bort i förtid...
Jaa... våra fyrfota vänner kan ge väl så mycket som våra tvåbenta...
Maken till tillgivenhet o trofasthet får man leta efter...
2014-03-05

  Lars Hedlin
Mycket känslor i denna!
2014-03-05

  Siggesdotter
En så vacker hyllning till en älskad saknad vän....ett husdjur är också en familjemedlem som kan betyda oändligt mycket...
2014-03-05

  Fem hjärtan VIP
Berörande och väldigt vackert!
2014-03-05

  Ponkla
Mycket fint & berörande skrivet!
2014-03-04

    Anna Sefyrin Höijer
Åh vilken berörande text... Alla som haft ett älskat djur, en livskamrat, förstår och delar din känsla och sorg, inklusive mig. Jättefin
2014-03-04

  Linda CH VIP
Så fin hon var! Jättefin och hjärteknipande text! Så känner jag för min Viggo som nu varit borta i 1.5 år.
2014-03-04

    ej medlem längre
Vackra ord som berör starkt!Vår Alice somnade in för 1 år sen älskad..saknad.
2014-03-04

    ej medlem längre
Jättefin !!!
2014-03-04

  Lena Själsöga Keijser
oändligen vacker
2014-03-04

  Robert Jonsson VIP
Vackert, och precis som ett hundhjärta rent och äkta.
2014-03-04

  anathema VIP
Kärleksfullt diktat. Fint flyt och rim och foto.
2014-03-04

    Birgersdotter VIP
Vacker o berörande hyllning
2014-03-04

    Dan Myrbeck
Mycket fin hyllning!
2014-03-04

  Angel of love
Ljuvligt fint om sin vän.
Kram
2014-03-04

    ej medlem längre
Bara så fint om kärleken till en trogen vän..
2014-03-04

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2014-03-04

  Lindha W Gustavsson
Så ljuvligt vackert!
2014-03-04

    ej medlem längre

Berörande och vackra är dina rader ...
2014-03-04

  in effigie VIP
ord ur ett vackert hjärta...fint..
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H