Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av kärlek

 

 

 

 

En efter en

blommar de ut

en efter en

 

 

 

för dem som väntar

 

 

 

Se hur de nyckfullt brister

stridande knoppar ur jord

trotsande obeveklig kyla

och vinternätters svärta

 

 

 

All strävan är av godo

då ljuset är allas törst

hungrande knoppar

suktar

stärks

att en dag bli fulländande

 

 

 

De starkaste vinner

de andra hukar sig

varsamt väntande

tills tiden mognar

 

 

 

men en efter en

blommar de ut

en efter en

 

 

av kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*musik (Lucas King; Isolation)




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 833 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-02-12 10:57



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat och så berörande,
2016-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...underbar musik till...
2016-02-14

  Maria Zena Viklund
fint, en efter en, underbar dikt
2016-02-13

  Heikki Hellman
Jag blev så glad att konstatera att du är igen bland oss. - Din dikt är en symbol för vacker vårpoesi, en djup längtan, kärlek till blommor och särskilt för äkta kärlek. Din beröring är öm och känslig, liksom alltid.
2016-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en av dem som väntar...
2016-02-12

    Dan Myrbeck
Fin! Kan tolkas bokstavligt eller bildligt.
2016-02-12

    ej medlem längre
En ljuvlig text..bildar tillsammans med
musiken ett vackert ljus! Tack ju. *
2016-02-12

    Birgersdotter VIP
Underbart fin dikt som lyfter starkt med vacker musik!
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H