Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att försöka skänka en slant


- Vill du ha min femma?

- Nej tack, det vill jag inte.

- Vill du ha min tia då?

- Ja tack, det var en annan femma.




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 17:38



Bookmark and Share


  Sunlight
:-)
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST