Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bli till ditt sex objekt


För jag behöver inte dina känslor och din respekt

För titta bara på mig så får du ju se

Jag är ju nästan intill helt perfekt

Har ingen större defekt

Plus att jag har en ganska så skön dialekt

Stockholmska

Så jag är nog ganska så unik och käck

Så dregla på du bara medan du försöker att på mig

titta dig mätt

För när du gör det så känns allting bara

så himla rätt

Inte konstigt då att jag mer än gärna vill bli till

ditt Sex objekt

Men så är jag ju också en exhibitionist

av första graden

Går omkring näst intill helt naken...

Ken Cassel
25/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 18:17



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Va fan tog den nya kostymen vägen?
Hahahahahah :=)
Dreglade hon så den krympte? Fniss.
2013-01-25

    ej medlem längre
Gillar rimmen. Snyggt skrivet, Ken.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel