Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista

du rökte en cigarett
och drack din fjortonde kopp kaffe
efter en lång tystnad sa du
att du inte ville förändras
jag ställde mig upp
gick nedför en skymmande gata
du såg efter mig
drack det sista av oss
med en rökslinga runt dina minnen
och mina




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2013-01-25 19:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Berör.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe