Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vore jag

vore jag en tusenfoting och du en tusenbrösting
skulle jag kela med alla dina behag

men jag är ju blott tvåarmad
och du blott mänskligt bröstad

så jag får njuta din naturlighet
kupad under mina händer
din härliga kvinnlighet

gör så gott jag kan
och önskar att du är glad
för det
och att du inte i tysthet drömmer om mera
om tusenhänthet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP