Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längesen det kändes så...


Tankar i väntan: Tårarna faller...

Ligger och tänker nu...
Samtalet som nyss var...
Du fick mig att känna igen...
Att jag äntligen har något att förlora igen...

Har inte känt såhär på många år...
Har inte kunnat låta släppa fasaden...
Min säkerhet föll inför dig...
En tår smärtsam som en nål...
Föll från mig idag...

Kan inte sluta tänka på dig...
D fick mig att känna...
På ett sätt jag inte kunnat känna...
Under halva mitt liv...

Den tår som föll...
Föll för dig...
Jag har väntat i tolv år...
På att denna tår skulle falla...

Jag kan inte föreställa mig...
Att jag skulle kunna förlora dig...
Att denna tår skulle falla i glömska...
Och att ingen mer tår skulle kunna falla...
Utan dig...

Tankar i väntan...
Vad händer nu?




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn