Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stunden innan

 

 


Som naket träd
i brytningstid
 
skönhet göms
i mognad

ännu råder ej
förspillda dagar

rik är
längtan

stunden innan


Som kärleken
ses spira
 
kittlande är
känslan

det vackra
ännu orört

rik är
längtan

stunden innan

 

© Chawa 2013

 

Eget foto  ©"Äppelblom"

 




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 822 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-01-25 21:03



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Stunden innan
man längtar
söker trår

stunden efter
man är glad
vad man famnar
fångar får

En mycket varm o innerlig
längtansdikt som jag älskar!
2013-12-23

    ej medlem längre
"ännu råder ej
förspillda dagar"
Vackert på en dikt om "Stunden innan" - som i sig är elegant!

2013-05-04

  agneta pichler
otroligt vackert beskrivet
2013-02-17

  Siggesdotter
Fantastisk poesi med ett djupt allvar i som får mig att rysa till - det vackra ännu orört är - och sen.... rik är längtan stunden innan... mycket starkt!
2013-02-09

  Ljusletaren
Fint skrivet och en underbar bild/kram
2013-02-05

  Sunlight
så fint skaldat
livsvisdom
förmedlat i gyllene strofer
2013-02-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-01-29

  R Werner
"ännu råder ej förspillda dagar". Du uttrycker dig så vackert och hoppfullt. Njutbar läsning som jag vill applådera länge.
2013-01-29

  alldamageinside
Väldigt vackra rader.
2013-01-29

  Eva Helene VIP
"Intet är som väntanstider". Läser och njuter din vackra dikt!
2013-01-29

  Linda CH VIP
Underbart vackert komponerat om förväntningarna och längtan "innan". Sätter fantasin i rörelse!
2013-01-29

  sommarmoln
Så vackert!
2013-01-29

  ULJO
Fint och stämningsfullt
2013-01-28

  MaRit MaRitza LöfRoos
Fin.
2013-01-28

  Nina.H
Så vacker och skör din dikt är.
Ger mig hopp..
2013-01-27

  Lars Hedlin
Verkligen vackert skrivet!
2013-01-27

  Tino
Väldigt snyggt komponerad text.
Är ibland längtan stunden innan starkare än själva stunden.
Kanske är förhoppningarna ibland mer levande än själva stunden.
Du väckte ett par frågor inom mig!
2013-01-27

    ej medlem längre
Fint beskrivet - smakar på stunden innan. Derek Walcott, kommer jag ihåg, sade en gång att stunden innan, nästan är mer magisk än när det väl sker :)
2013-01-27

  Bibbi VIP
Så vackert.
2013-01-27

    ej medlem längre
så fin...
2013-01-26

  walborg
Kanske är längtans tid det vackraste vi har?
2013-01-25

    ej medlem längre
Gillar starkt!
2013-01-25

    ej medlem längre
Oj,så vackert du beskriver längtans skälvande minuter, till brädden fyllda innan de njuts!
2013-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra tankar...
2013-01-25

    ej medlem längre
Fantastiskt fint fångar du känslan av stunden innan.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP