Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedårande


Bedårande
du har gått ut
lämnat färgerna
av ditt nya hår
i den lilla spegeln
du trodde jag inte såg
hur du borstade ut
din sorg
genom väggarna
Bedårande
ibland förväxlar du
ord och handling
undervärderar
ser på alfabetet
med radergummit
i blicken
Bedårande
du räds mina
meningar
som om dom
vore ett gift
samma gift
jag en gång bar
med mig till dig
Bedårande
behåll dom här orden
dom är dina
lika mycket
som jorden bär
de dödas
Bedårande
svälj inte ner
svärtan
ikväll
låt den växa
från din mun
till min
bara tvivlet
ståra emellan oss
som ett knastrande
hologram
vi är och förblir
i varandas ögon
blödande
Bedårande




Fri vers av labaan
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-25 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan