Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Broccoli & Salschicia


Paradrätt med foto

Man steker värdens bästa korv

Häller i lite vin med spenat, förvånad?

Broccolin är di rapa & ser ut som spenat

Foto kommer när jag lagat rätten imorgon

så detta är bara en upplevelse jag ska njuta av med vitlök

Pirri - pirri. citronskal salt - peppar & lite till..




Fri vers av Federico Romano
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 23:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert gott ser det ut att vara
2013-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Just nu är jag mätt...annars låter det gott...
2013-01-26

  zallander
ha ha
världen bästa korv

2013-01-26

  Sebastian Noll
Har alltid älskat det italienska köket. Minns en lektion i Salamanca med en fransk kille, tre tyskor och jag. Vi talade om mat. Killen från frankrike började tala om hur allt var bättre där och hur de lagade maten... Och jag avbröt honom med: Men jag har hört, att det var italienarna som lärde er laga mat... Det var inte särskilt populärt hos honom. Men alla andra skrattade. Och ärligt talat skrattar jag än.
2013-01-25

  Angel of love
Och inte är man bjuden ;(
Ser fram emot bilden.
2013-01-25

  SatansSon VIP
Själv ska jag laga gryta på fsalukorv olch vitkål.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano