Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

När centrum har nåtts i det inre
så finns inga tankar kvar
stillheten råder i själen
frihet är vad som finns kvar

Balansen emellan två sidor
som skapas i minnenas sfär
förenar i dess harmoni
allting som varit och är

Alla frågor och önskande känslor
har slutligen fått sina svar
accepterandet utav livet
är en känsla som stannar kvar




Fri vers av Svart svan
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-26 20:42



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fint med förståelse för livets skiftningar!
2018-12-05

  stormengudrun VIP
Insiktsfullt! Just så är det.
Du har prickat det på kornet :-)
2018-07-31

  Nina.H
Åh, vilka tänkvärda ord. Du
träffade mig mitt i prick..
sökare som jag är.
2013-02-01

  DenRiktigaInsidan!
Väldigt vacker dikt!
2013-01-31

  mare VIP
Mycket fin!
2013-01-27

  Serk
När man sökt inom sig och bara fått känna ett litet, litet fragment av frid så vet man att där finns mer att hämta.
2013-01-26

    jaybird
Utmärkt kärnfullt om balans. Med behag.
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan