Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående den nedärvda rädslan för Ryssen, ett därpå ev. följande NATO-medlemskap, samt en betraktelse över huruvida någon respekt för kärnkraften i det VI som förhoppningsvis förr snarare än senare förenar Kineser, Européer och Amerikaner är möjlig...


Rädslans kapitulation

När det på den inre eller yttre scenen uppträder mörka krafter som strider mot varandra, är Fredens nerstigande och inträde på scenen endast möjlig efter att rädslan för ”de” kapitulerat inför respekten inför vad och vilka VI egentligen är...




Skapa | Skriva av Svart svan
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-04-19 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan