Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion, självkänsla, mitt unika jag får inte hamna i skuggan så att andra styr ditt liv...


Du är en öde ö i dig själv

När man tror att man är ensam,
har man glömt sig själv.
Alla signaler du får,
har du inte märkt.
Du känner inte ditt inre,
kanske för att annat distraherar.
Någon tar din talan, styrka
och emmotionella behov.
Snart är ditt inre undanträngt,
i skuggan av ditt unika jag.
Allt som var så viktigt för dig,
intuition, magkänsla och bollplank till själen.
Du är en vara, en tjänst,
en deal där du inte själv är med.
Kognitiv dissonans, hjärtat bara slår,
men lyssnas aldrig av.
Du är i en öde ö i dig själv,
och kan hamna var som helst...




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 23:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Jag har hittat igen min ö och trivs där ,.)
Fin hund ... är det din?
/kram
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell