Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke om kvinnan


En Tanke om afekt

En Judisk ostkaka bygger upp en vänskap

Att inte förstå är människans största trauma

Då det ofta är förståelsen för medmänniskans som saknas




Fri vers av Federico Romano
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 16:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jag håller med dig till fullo..Rädlsa och oförståelse är den största faran i vårt samhälle...
2013-01-27

  SatansSon VIP
Bra den här. Håller igång tanken.Man får liksom inte grepp om den.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano