Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sök.se

 

 

 

 

 

 

 

jag söker

 

 

men vet inte vad

 

 

papperslappar

pseudonymer

petitesser

 

 

inget av intresse

 

 

googlar namn

spår filer

arkiv

 

 

inget nytt perspektiv

 

 

vill jag ha svar

vad vill jag veta

 

 

allt i mina tankar

känns orealistiskt

 

 

vad söker jag

 

 

 

 

inre lugn

 

övre makt

 

vägvisning

 

förklaring

 

sanning

 

 

 

 

varför

  

söka

 

något

 

som

 

inte

 

finns?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-27 16:47



Bookmark and Share


    lenakarin
Träffande rent om sorg o försöken att finna en tråd, ett spår att börja gå efter
2013-01-30

  Chawa VIP
Att leta efter mening mitt i kaoset... Mycket bra ordat!
2013-01-27

    ej medlem längre
bra text..fångar så mycket..*
2013-01-27

  Tino
Klockrent!
En text som flyter på riktigt snyggt.
Du tar upp frågan, den blir så intressant
när inget svar lämnats, vi ser tecken och spekulerar.
Rubriken fick du oxå till, tror många känner igen
sig med denna text.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H