Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under natten

Jag förbereder en säng åt dig
Så att du kan sova gott i natt
Jag skriver en dikt till dig
För att berätta om mina innersta tankar

Natten är stormig
Mörk och regnig
Dess ljus släcks av tveksamhetens dimma
Som sluter sig kring varje hörn

Jag väntar på ett andetag
Letar efter livstecken
Låtsas känna ett par händer mot min axel
Föreställer mig en svag viskning

Någonting som bryter genom smärtan
Som tvingar sig igenom natten
Bryter den påtagliga tystnaden
Rövar bort min smärta

Genom mina halvstängda ögonlock
Tar sig fortfarande ett ljus fram
En låga som slukar mig
Tills ingenting längre finns kvar

Din säng är orörd
Mina axlar är bara
Dikten är oläst
Natten övergår till morgon




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P