Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett scenario?


halt

det var så halt på vägen att man knappt kunde stå stilla på två ben. underkylt regn hade glaserat världen.

att köra bil var inte att tänka på. att gå inte heller.

"fan", tänkte han. "jag som var på väg till henne".

"tänk, om hon inte kan förstå varför jag inte kommer".




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-27 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP