Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodspill

Knattrande gevär
skadade själar
tyranner som styr
blod som spills

Slag med nävar
oskyldiga människor
psykisk terror
blod som rännilar

Bomber och granater
ner från skyn
lemlästade kroppar
blod överallt

Natur som förstörs
djur som dödas
tyranners vårdslöshet
blod på marken

Bakbundna händer
torterade män
våldtagna kvinnor
blod som droppar

Stridsplan i luften
kemiska medel
luften förpestas
blod som spills

Pilbågar och svärd
rättvisa skipas
plågade människor
onödig blodkaskad

Terrängen förstörs
bomber briserar
jorden förstörs
blodsspill överallt




Fri vers av ULJO
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-28 23:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och tänkvärt
2013-02-11

  Angel of love
Krig förstör så mycket, minnen som förföljer de överlevande.... text som berör.
2013-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja finns
ett att göra
få krig att upphöra
ta till kraften dra
fram vatten åt folk
som det behöver
annars dör folken ut...
Text att ta till sig!
2013-01-29

  Sofhia Wirström
berörande rader
stark text

2013-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Innehållet är hemskt och tragiskt...men skrivet på ett bra och berörande sätt...
2013-01-29

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO