Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått, grått, grått








Mörk är gryningen som flyr,
ifrån nattens drömbestyr.
Inte ens en stråle hopp,
regnrusk bjuder morgon opp.

Hårda vindar kämpar dagen,
piskar allt däruti hagen.
Stora pölar tittar på,
närsom faunan står på tå.

Bore Vinter tappat gnistan,
tid ur led det står på listan.
Ingen snö dit ögat når,
endast snöregnet vi får.

Sörjans blask och blöta kläder,
västkustsks fina salta väder.
Mörk är gryningen som flyr,
ifrån nattens drömbestyr.








ME/2013-01-29









Prosa av Madjori
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-29 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori