Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonvrå

Djuvligt dystra skugga skör
i dagens siluett
tidens tand tycks glömma några få

Då månen sina tårar strör
vad himlen övergett
stilla vakar du min ögonvrå




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 494 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-01-29 22:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Trist att du slutat skriva här
du texter skrivit som bär
läsarens själ vidare till
den upplevelse ej är vill
kom igen nu för kärt besvär

2015-08-12

  Tess74
Fan så vackert
2013-08-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket vacker
2013-02-01

  Lena Själsöga Keijser
detta är
ett smycke
strålande
2013-01-31

  objekt3
nu tryckte jag fel igen

jag funderar på dina små klassiska strofer och hur man kan para ihop dem xD
2013-01-30

  Marianne Räf
Söt.
2013-01-30

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om...och det gör jag!
2013-01-29

    ej medlem längre
snyggt..
2013-01-29

    JO:82
åh vilken underbar text..

stående applåder
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander