Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har precis börjat


4 Ben

Att lösa något som ej går

Med 4 ben går det något smidigare

Som häst skulle det vara lätt att rida mig

Frågan är bara vem som skulle styra




Fri vers av Federico Romano
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-29 22:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det sägs ju att bakom varje framgångsrik man står en kvinna...
2013-01-30

  Lars Hedlin
JA vem håller i tyglarna..?? bra skaldat!
2013-01-30

  agneta pichler
hm.. en stark kvinna
förmodlingen.. *ler*
2013-01-30

  Angel of love
Underbar..
2013-01-29

  SatansSon VIP
Bravo!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano