Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra akten


4 leggs

Behovet att tala är

Större än att andas

Så var gör jag?

Talar ur mitt hjärta

Eller tystnar för alltid

Jag talar, tiga varför..




Fri vers av Federico Romano
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 00:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bättre att säga vad hjärtat rymmer än att tiga min vän...
2013-01-30

  Angel of love
Absolut tala,var inte tyst...
Känns inte som du om du skulle vara tyst..
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano