Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att höra utan att se...


Tankar i väntan: Röster ur mörkret...

(A)tt jag alltid ska ligga vaken om nätterna...
(A)tt jag alltid ska tänka för mycket...
Inatt faller tankarna på den...
Den jag inte kan glömma...

Ånger fyller mitt bröst...
Vill skrika men kan inte...
Än en gång brinner ciggen...
Men för mig är glöden inte längre levande....

Inombords ropar hela mitt väsen...
Ditt namn studsar mellan de väggar jag byggt upp...
Hela mitt jag skakar av tanken...
Tanken på dig...

Det är så mycket som ej blivit sagt...
Så mycket som aldrig kommer bli sagt...
Jag har gjort fel i mitt liv...
Jag har vridit min verklighet ut och in...

Frågat mig vad som verkligen är...
Frågat mig vem är jag...
Frågat mig varför lever jag...
Varför?...

Ställt alla frågor...
Aldrig förväntat mig något svar...
Hur skulle jag kunnat få det?...
Lite fel verklighet för det...

Det är där du kom in...
Jag kännde en balans jag aldrig haft...
Ett lugn som aldrig infunnit sig...
En känsla av liv ...

Och nu när jag sitter här och tänker...
Försöker komma på vad jag borde göra...
Finns det verkligen ett liv för mig?...
Jag trodde det då...

Hoppas jag kan tro det igen...

Dem är alldeles för många nu...
Dem tar aldrig slut...

Tankar i väntan.




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn