Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herren må göra vad som helst - Endast döden skall skilja oss åt


Du är mitt allt

 

 

 

 

min man

 

min vän

 

min kärlek

 

mina barns far

 

min beskyddare

 

min historia

 

min framtid

 

 

om eldens lågor kunde släcka

flodens virvlande strömmar

 

om solen kunde lysa med all sin kraft

genom den nattsvarta stjärnhimlen

 

om vi står kvar

fast stormen river upp allt på vår jord

 

 

så är det Du

 

och endast Du

 

som ger mig tron

 

att det är möjligt

 

att stå kvar

 

 

 

hårt

 

 

 

 

tillsammans

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 526 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-30 16:57



Bookmark and Share


  aol
ja se äkta kärlek står sej alltid den kan såras men aldrig raderas,
2014-01-28

    maija tuori

Helt underbar..
2013-03-06

  Flicis VIP
En fin kärleksdikt.
2013-03-06

  Siggesdotter
Fantastisk dikt om en stark och sann självupplevd kärlek! Önskar er allt GOTT framöver :-)
2013-02-17

    ej medlem längre
underbar och vacker kärleksförklaring..
2013-02-13

  ~UrTjur~
Så fint att läsa!
2013-02-03

  Anoo Niskanen VIP
Underbart!
2013-02-01

    ej medlem längre
En underbar text!
2013-01-31

  Lars Hedlin
KÄRLEK!
2013-01-31

  sommarmoln
Åhh vilken sann kärleksförklaring! Underbart!
2013-01-31

  Lena Själsöga Keijser
strömmande
vacker
är denna vackra
hymn
2013-01-31

  Chawa VIP
Det är sann kärlek!! Åh...
2013-01-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
Solid kärlek
2013-01-30

    ej medlem längre
mycket vacker är din text..
2013-01-30

  Tino
Underbart vacker
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H