Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående Dr. Naga´s erfarenheter i Burma. http://www.drnaga.org/home/


Jod

Hur skall jag rätt förvalta min skrivar-möjlighet
på datorn, utan pengar i en cyber-realitet
på denna fråga har jag ännu inte något svar
alltså får jag nog ännu en tid ha frågan kvar

Ty så många texter har ju redan blivit skrivna
besjungna, reciterade, felfritt återgivna
till exempel Ben E. King´s "Stand by me"
a better text than this is difficult for me to see

http://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0

Att söka svar på frågor är dock mycket intressant
bekanta mig med sån´t som hittills varit obekant
beträda nya marker i en inre magisk värld
och helt gratis kanske på nå´t vis bli mera lärd

Nya intryck från ett speciellt relativt okänt land
förenar Sveriges kust med vattnet vid en annan strand
havet som förenar världens länder med varann
gör att avstånden i fantasin nästan krymper litegrann

Människor på hela klotet föds och dör på samma sätt
känner känslor, frågar frågor, undrar över fel och rätt
något som vi har gemensamt, oavsett om insikten är nådd
är att allihopa, överallt, så måste vi ha Jod

Words by an ambulatory surgeon

Dr. Naga

Our human race travels on it´s thyroid gland
Our thyroid gland more than any other element of the body is what makes us human beings
It raises us above the level of animals and gives us an intelligence enjoyed by no other creature




Fri vers av Svart svan
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 18:38



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbar text viktig med Jod nöje för hela slanten läsa dina texter.
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan