Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörande rörelse...

I tidningen idag man läser och blir perplex
att om en man har förkläde, får han färre sex
tacka 17 för det
det väl alla så gott vet
att med det emellan är det svårt att få till rätt reflex




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 09:48



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så klart, ha,ha
2013-01-31

  Lars Hedlin
HIhi ja just så.......
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt