Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnade på väderleksrapporten ;)


Blidväder (fundra)

 

blidväder...

inte i alla väder
särdeles blitt
gentemot broddlösa fotgängare
eller tanklösa bilister

 

 

 

2012-01-31  15:50

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-31 14:57



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Skor med rediga dubbar
passar för tanter och gubbar
i årstidsriktiga kläder
som halkar i detta väder!
2013-02-01

  Heikki Hellman
Se upp bilar!
2013-02-01

  Per Blomqvist
Bilar är hårda. Minkar mjuka. Gick det bra?
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP