Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resenären

En värld uppenbarade sig,
i form av fem stycken sinnen.

Jag såg, hörde,
smakade, luktade
...och kände.

Likt en bok, så bläddrade sig
denna värld där framför mig,

bakom mig, inuti mig,
runt omkring mig.
...Den va, är och förblir.


Tiden står nu helt stilla,
min existens överväldigas med dom djupaste tankar,
färggladaste känslor och en total medvetenhet.

Varje pixel av synen, ton av hörseln och varje arom av lukten.
Varje centimeter av känseln tog mig på en ny resa,
inom alla tänkbara aspekter och perspektiv.

Jag såg, hörde,
smakade, luktade
...och kände hur världar inom världar skapades framför mig,

bakom mig, inuti mig
och runt omkring mig.
...Dom va, är och förblir.




Prosa (Kortnovell) av Mikael Llewyn Novac
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-01 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam