Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man sjunkit genom alla ytskikt..


Många famnars djup

 

Femton famnar..

trettio famnar..

 

allt färre bubblor pressas

ut ur den sjunkande

allt mindre återstår

då omfamningen

på många famnars djup ökar

 

lämnade famnar

 

oglömda famnar

 

ofamnande famnar

lämnar inga avtryck på huden

sätter sig på djupet

som hulkande oförlöst gråt

håller andan på många famnars djup

 

i trevande förhoppning

om en dag i taget, ett enda liv

på djupet av en enda famn

 




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 585 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-01 07:15



Bookmark and Share


  aol
det finns ett djup och liv i varje famn
2013-02-17

  agneta pichler
så sant..
2013-02-15

  rebecca d
den finns, den famnen...och du vet det!
2013-02-15

  walborg
Känner att jag sjunker som en sten med texten ... fantastisk känsla att följa med i djupet till botten - att det finns en botten.
2013-02-01

  Blåbäret
denna skalade av och ned tills man står ensam kvar att förlösa sin sorg och försöka andas i kvadrat

2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer