Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den viktigaste

Skönheten ser liv innanför skal

forskningen bestrider

religion ser liv i död

forskningen verkans fruktsamhet


Han var vid den tiden den mest
intressanta. Vi var två röda trådar
livrädda att tvinnas ur


nu rostad kärlek och ett hav
av


sorgen har så många namn och
kanaler

strypt av tiden




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-01 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gripande
det halvsagda kittlar föreställningsförmågan
vemodigt
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP