Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profeter från okunskapen

texter skrämmer

den svarta punkten rör sig
över värmens klöver

till bitterhet. Vi människor
skriver om vårt öl och våra
trånga rum




När punkten förts mot sotad
skorsten, morrhår ryckts
från katten

väste kvinnan till. Den verklige

kan inte omfamna liv
med hjälp av försvar

dö i själva farten


tack för att du påminner mig


varför inte. Frågan ställd och
besvarad




det sköna synes det kloka vara

tack. Nu släpper blodigeln sitt grepp


nu andas vi ut. Mellan sanningar

står människan. Ett tag. Likt försvar.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-01 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP