Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig

Aldrig har en blues känts så gnistrande vit
som när vi palla bomul på fältet

Och gjorde en munter banjo invit
i det Kreolska kräftgryte tältet

Aldrig har en blues känts så skimrande vit
men knappast nånting att försvara

När vi skördade majs med en kosmopolit
och liftade mot niagara




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 747 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-02-02 08:19



Bookmark and Share


  demonsson
Jag gillar rytmen i denna text, bra skrivet. demonsson
2013-02-04

  Lena Själsöga Keijser
fascinerande
ty ur orden
stiger rytmen
infinner sig
bluesen
2013-02-02

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert...
2013-02-02

  Marianne Räf
Fräsig reserapport på
glimrande rimmad vers,
2013-02-02

  Arne Ugglemosse
något poetiskt över den här
2013-02-02

  SatansSon
Önskar jag kom iväg till amerika jag med. har kusiner ioch andfraa sysslingsar där.
2013-02-02

    JO:82
Romantisk
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander