Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gifte dig med omoralen

En gul buss kör in i ditt gap
och ut kommer passagerare
söndertuggade

de ramlar ned i min utsträckta
hand

Du bad mig nervöst och ryckigt
om tillit

utan svar utan ansvar



jag ser er. Hennes stängda ögon
och krossade linjer varje dag

din käke trött av lögner


avsmakens svarta bussar kör
av vägen


en mycket efterlängtad dag




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-02 13:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
Å, vad fint
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP