Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklätt

det fanns något befriande i dessa
stycken snodda från en
hylla på ett café


Orden som lösryckt dras ur stycket
lyder

" hon hade inte velat tänka. Deras
blygdläppar omslöt samma kuk
fast i olika tidsålder. Som om
deras fittor blev densamme,
befruktade till samma kronblad,

Hon som älskat var den som
tvingats lämna. Den som älskar
står inte ut med detta delande

Insikten om kukens obekymrade
sammanblandning tvingar
sammanblandningen till
separation. En dag såg hon den
Andres ljust rosa öppning. Utanför sin
egna. Då var han redan skild."






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-02 16:42



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Lite oklart om du skrivit hela texten, eller om det som är citerat är ett citat du hämtat annorstädes än ur den egna fantasin? Oavsett, så var det en kärnfull och väldigt naken text, som lyckas använda könsord utan att bli vulgär...
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP