Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grundämne

 

alkemi är

hjärtats lust
att nå det onåbara
 
ibland tänker jag
på odödlighet
och eftermäle
när min kropp inte längre
har sin plats här
passerade och
försvann
de flyktiga kyssarna
i stunden berörd av 
en annans hand
guld blir ömhet
fysikens oskrivna lagar
 
här vid vägs ände
jag hör dem skratta
åt mig
 
någonstans där

 




Fri vers av Casbah* VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-02 17:22



Bookmark and Share


  demonsson
En härlig och fin text som är lätt att tycka om. mvh demonsson
2013-02-04

  Marianne Räf
Fint skaldat om (som jag fattar det):
liv, död och kärlek- De ämnena är
värda att ta upp många gånger.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP