Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

importerade cigaretter

 

ibland blir jag äckligt ledsen
ibland känner jag mig äckligt ensam
dom säger att så kan det vara
som att det skulle vara tröst

det finns särskilda tidskrifter
olika forum på internet
sex, vapen och droger
importerade cigaretter
och designervin

det finns alltid ett tomrum att fylla
det finns alltid ett nytt spännande band
det finns alltid en önskan att vara Bowie

så länge jag fortfarande känner
då känns ensamheten inte lika svår
allting behöver inte vara så dramatiskt
ibland blir det helt enkelt för många intryck




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-03 12:48



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt om ensamheten, med en skön slutkläm ändå!
2013-03-24

  Pärlemor
"allting behöver inte vara så dramatiskt
ibland blir det helt enkelt för många intryck" - Genialt!
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike