Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ros som kämpar vidare. Bild Google


Två rosor


Rosen blomman

står så vackert

i vasen


Är lika

känslig

som jag


Efter en vecka

är den vissen

och trött


och blir bortkastad


Men jag ros

MaRit MaRitza LöfRoos

kämpar vidare i livet




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-03 14:11



Bookmark and Share


  aol
ja min vän du är som en ros utsprungen och jag önskar dej allt gott i livet,
2013-03-01

    maija tuori


Bra !!!
2013-02-10

  anits VIP
Vemodsvackert, det gäller att orka kämpa
och aldrig ge upp
2013-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodig men vacker dikt...
2013-02-03

  Bibbi VIP
"Min älskling är som en ros

en nyutslagen ros..."

Evert Taube

Det är det Du är för mig.
2013-02-03

  poetryGirl
Trevligt och fin bild
2013-02-03

  Chawa VIP
Vackert! Kämpa på lilla ros som tack o lov har sin rot för näring :)
2013-02-03

  aol
så är det livet har så underbara ögonblick,
2013-02-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Fint! Man skall aldrig ge upp!
Kram!
ML
2013-02-03

  walborg
Bra!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos