Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 gula linjer/ vecka (det är liv med)

Drömda grenar kvider av den
stam som kapat vätskans syre




du tappade din enda



sökte nya


kommer dö
av samma skäl som fick min
gren att börja leva


döden är vårens gator

hoppets innerligaste
försvarare



Liv är tron att du är både
liv och död

Kärlek, sorg och vatten


Jag drömde dig starkare än
oxen

vaggade din sanning såsom
lögnen vaggar dig till döds


visst känns det att du stoppat
om mig där i drömmen
att kärleken har vingar

att du törs


men modet är likt sagan

du travar nog till AA stumt

när spillror syns i barnets öga
då vet du vad min kärlek

glömt









Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar,
vaggade din sanning såsom
lögnen vaggar dig till döds
starkt o bra

2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP