Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Mörkret finns inte när du är vid min sida.
Med månens strålar lyser natten, med stjärnorna på himlen som visar vårt öde.
Vi är tillsammans, från kvällen och natten möter vi den nya dagen.
Glöden mellan oss, värmer våra hjärtan!
Ditt hjärta vilar hos mig och våra själar är sammanflätade i evighet.






Fri vers av Angel of love
Läst 426 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-03 23:59



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
En förening av energi, värme och god sömn. Vackert
2013-02-05

  Linda CH VIP
Mycket vackert!
2013-02-04

    Anki.A
Gillar mycket...
2013-02-04

    ej medlem längre
ömhet och tillit
2013-02-04

  Lars Hedlin
Varmt ömt och sensuellt mjukt GILLAS SKARPT"
2013-02-04

  E.Eriksson
Så fina ord, det verkligen smälter in i hjärtat och letar sig till en plats där för att lägga sig!


2013-02-04

    ej medlem längre
enkla ord som tar plats i hjärtat & själen..
tack angel.. bokmärkt :)
2013-02-04

    ej medlem längre
Så vackert skrivet om en kärlek i sin finaste form. Du berör ens inre med dina ord. <3
2013-02-04

  ULJO
Kärlek kan inte beskrivas bättre
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love