Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv av alla

En natt förvandlas till morgon
Det går alldeles för fort

Tiden går
Jag kan nästan höra tickandet

En ny dag har redan börjat
Tjugofyra timmar som snart har passerat
På samma sätt som alla de andra

Allt som sker blir minnen
Som jag trodde betydde någonting
Saker som gav det en mening

Natten är mörk, vit och kall
Utanför mitt fönster där en lampa lyser
Inne i husen hörs sovande andetag
Ute i världen finns levande själar

En av alla
Liv som förorenar världen med snusk
Som tar död på sig själv
Bland nattrafikens buller

Jag tänker på dig olyckliga människa
Du finns alltid där
I nattens och dagens timmar




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-04 00:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivelse om det lilla och det stora, i verklighetenes förnimelse
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P