Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annat program för madame...

Undrande fru från Surinam
sa till sin man, göteborgaren Sam
-Vad är det på teve
säg, du som sitter breve...
-Visst, sa han, på den är det bara damm...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-04 14:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
ha, ha..ungefär som på min då
2013-02-05

  Lars Hedlin
Fyndigt skrivet!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt