Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ivrig optimist


Vårtecken 1

 

Talgoxen spelar

Hopp tänds i minusgrader

Vårpreludium

 

 




Bunden vers (Haiku) av Solitaire VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-04 20:11



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Enkelt kort och på pricken - Bravo!!
2013-02-09

  bittemi VIP
Fint vårlöfte!
2013-02-09

  lisa"puzzle"svensson
vackert! Jag såg vide-kissar idag :-)
2013-02-05

    tramp
jaa ! lite vårreligiöst sådärja ! ger hopp detta !
2013-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Man letar vårtecken överallt...det här va fint...
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP