Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P som i parkeringsruta

Hondjävlar nedlägger bokstaven
P i dopfunten

så många outtalade skeenden
att döpa

P liknar en herrelös hund som
iträder sig en borgerlig hatt
men ligger lealös av skam

P tar till de P aktiga medlen

oftast etanolen och blundar inför
den verkliga skatten

ställer sig rangligt på
piedestalen

djupast sett skallig och lillsnoppad

oförmögen




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-05 04:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh så du jonglerar med ord och berättelser, dikter där jag tvingas tänka och jag bara älskar det...!
2013-02-06

  Stefan Albrektsson
Som kille skrattar jag lite nervöst...
Oj, vilken schwung det är i texten, både riktiga käftsmällsformuleringar men också fyndigheter som "en herrelös hund som / iträder sig en borgerlig hatt". Det är bra, det är fenomenalbra!
2013-02-05

  Jordgubbsodlare
Ett lustmord lika skönt som ordlös kramp i mörker :) Applåd!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP